Tractor.BG - Порталът за селскостопанска техника

"Агро Сев-Мар" ООД - За нас

Ние от фирма „АГРО СЕВ-МАР“ ООД, предлагаме на Вашето внимание широка гама от висококачествена селскостопанска техника и оборудване, внос от Република Турция.

Дейността си стартираме преди повече от 15 години, а днес смело може да се гордеем с това, че сме една от водещите фирми на пазара за продажба на селскостопанска техника, оборудване и резервни части.

Разполагаме с шоуруми в гр. Силистра, ул. Тутракан № 61 и гр. Шумен – 5-ти километър.

Отличаваме се с изключително конкурентни цени, бързина при обслужването, коректност при отношенията с нашите партньори и поддържане в наличност на  богата гама от селскостопанска техника.

На разположение на нашите клиенти е висококвалифициран екип от специалисти, готови да предоставят подробна и компетентна информация за предлаганите от нас машини и селскостопанско оборудване.

За улеснение на клиента разполагаме със собствен транспорт, което ни прави изключително гъвкави и независими по отношение на доставка на селскостопанска техника до нашите клиенти.

Предлаганата селскостопанска техника и оборудване е с гаранция  24 месеца.

Фирма „Агро Сев-Мар“ ООД е Ваш надежден партньор при осигуряване и доставка на резервни части за всички видове селскостопанска техника произведена в Република Турция.

На разположение на нашите клиенти е високо квалифициран екип, който с прецизност и коректност ще осигури и достави нужните резервни части за Вашето стопанство.